Wauw-factor

Fred van Leer, Marieke Elsinga en Ronnie Flex in panel I Can See Your Voice

26 september 2020 09:36 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© TLC
Fred van Leer, Marieke Elsinga en Ronnie Flex zitten in het panel van de nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice op RTL 4. De show wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard en is vanaf 29 oktober op televisie te zien.

In I Can See Your Voice moeten de panelleden proberen te ontdekken of de kandidaat goed kan zingen zonder dat ze een noot hebben gehoord. Naast Fred, Marieke en Ronnie proberen ook Samantha Steenwijk en Jeroen van Koningsbrugge het talent te ontwaren. Iedere aflevering treedt een gastartiest toe tot het panel.

Wauw-factor

“Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft, maar je kan zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden te mogen samenwerken. De gastartiesten maken we later bekend, maar ook zij zijn veelbelovend. Ik heb ontzettend veel zin in de opnamen”, zegt presentator Carlo Boszhard.

Record 

I Can See Your Voice zal uit acht afleveringen bestaan. De show komt uit dezelfde koker als die van kijkcijferhit The Masked Singer, waar vrijdagavond een recordaantal van 1,96 miljoen mensen naar keek.

Meer over