#TeamFred

Massale steun voor Fred van Leer na ziekenhuisopname

2 november 2020 11:40 | amusement | Door Andrea Peelen

© Levin d Boer en Paula vd Meeren

Fred van Leer is zondag opgenomen in het ziekenhuis. Op social media leven mensen massaal mee met de stylist, die al eerder in het nieuws kwam door een uitgelekte seksvideo.

Onder de hashtag #TeamFred stromen de steunbetuigingen binnen. "Lieve Fred, we staan allemaal achter je, hou je haaks", zegt een twitteraar. "Ik weet niet wat er is gebeurd maar hoop dat je er bovenop komt en alle steun en liefde krijgt die je nodig hebt", reageert een ander.

Heftige periode

Fans van de stylist laten zich massaal horen nu de presentator en stylist door een heftige periode gaat. Zo verscheen er afgelopen week een seksvideo van hem online, die veelvuldig werd gedeeld op social media.

Hier bleef het niet bij, want zondagmiddag is Van Leer ter observatie is opgenomen in het ziekenhuis. De stylist zou door de hulpdiensten uit zijn huis in Rotterdam zijn gehaald.

Schande

Naast alle steunbetuigingen, wordt er op sociale media ook schande gesproken over het verspreiden van het seksfilmpje. Men hoopt dat de verspreiders vervolgd en gestraft worden. 

"Een hypocriete lafaard deelt een privé-filmpje en het gore schuim op sociale media gaat dit delen met als doel de betrokkene kapot te maken. In mijn ogen ben je het laagste van het laagste”, is één van de woedende reacties.

Reden onbekend

De exacte reden waarom Fred van Leer is opgenomen in het ziekenhuis, is nog onbekend. Volgens zijn management is hij daar ‘in goede handen, meer mededelingen zullen niet worden gedaan.’

 

Meer over