Roekoe roekoe, een Nederlandse host!

Fred van Leer volgt Randy Fenoli op in Say Yes To The Dress

Fred van Leer wordt de nieuwe presentator van Say Yes To The Dress Benelux. De stylist zal vrouwen helpen in hun zoektocht naar dé bruidsjurk waar ze ja tegen willen zeggen.

“Het is een droom om de Nederlandse versie van Say yes to the dress te presenteren,” zegt Fred van Leer. Aan Qmusic laat hij weten het TLC-programma al heel lang leuk te vinden. “Ik heb ooit bedacht dat als ik ooit gevraagd zou worden, ik direct ja zou zeggen. Dus ja, ik word de nieuwe Randy Fenoli.”

Randy Fenoli

De Amerikaanse host Randy presenteerde de eerste twee seizoenen van de Nederlandse Say yes to the dress. Everybody loved Randy, maar dat was meteen het probleem: kandidaten werden verplicht om in het programma Engels te spreken. TLC heeft na veel kijkersreacties besloten een volledige Nederlandse versie te maken, inclusief een Nederlandse host die niet onderdoet voor Mr Fenoli.

Fred van Leer

Fred van Leer helpt je in het nieuwe seizoen dus dolgraag – gewoon in het Nederlands – om je perfecte trouwjurk te vinden. En het maakt hem niet uit of je nou één of vijf keer trouwt. “De trouwjurk is een van de belangrijkste en mooiste jurken die een vrouw ooit zal dragen. Ik vind het ontzettend bijzonder dat ik daar een stukje aan mag bijdragen en van mag meemaken,” zegt de stylist. Fred wordt bijgestaan door de stylisten en specialisten van Koonings The Wedding Palace, een van de grootste bruidsmodezaken van Europa.

Brides-to-be

Op zijn Twitterpagina schittert Fred zelf in een witte bruidsjurk, maar brides-to-be die echt op het punt staan te gaan trouwen, kunnen zich nog opgeven voor het programma via de website van TLC.

Lees ook: Fred van Leer presenteert op TLC ook een make-over programma.

Meer over: