Ja, zegt Johan Derksen

Gaat Humberto Tan het nieuwe Voetbal Inside presenteren?

22 november 2018 11:35 | amusement | Door Televizier

© ANP
Johan Derksen heeft zich laten ontvallen dat Humberto Tan het nieuwe Voetbal Inside gaat presenteren bij RTL. Dat verklapte hij donderdagochtend bij Frank Dane op Radio 538.

In het interview wordt Derksen gevraagd wat hij ervan vindt dat RTL doorgaat met de naam Voetbal Inside na zijn vertrek en dat van zijn collega's naar Talpa. In zijn reactie dwaalt Derksen een klein beetje af en begint hij over de presentator van het nieuwe programma op RTL: "Ik heb vernomen dat Humberto dat gaat doen." 

Concurrentie

"Die gaat Voetbal Inside maken", vervolgt Derksen. "Ik wens hem daar alle succes mee en ze hebben het volste recht om dat te doen. Wij zien dat niet als concurrentie." Hij verwacht er dan ook niet zoveel van. "Als je niet goed kunt slapen, kijk je naar zo'n programma. Dan dommel je vanzelf in." Zijn eigen Veronica Inside, zou zich naar eigen zeggen onderscheiden door de chemie tussen de mannen. 

Simon Zijlemans

Het nieuws is nog niet bevestigd. Volgens RTL Boulevard werden eerder Simon Zijlemans en Marcel Maijer genoemd als mogelijke presentatoren. 

Meer over