Gaat Janine dood in GTST?

20 april 2016 12:06 | amusement | Door Televizier

Het ziet er bijzonder slecht uit voor Janine. Seriemoordenaar Hein houdt haar ergens in the middle of nowhere gevangen. Blaast Janine vanavond haar laatste adem uit? 

De beklemmende verhaallijn rond seriemoordenaar Hein nadert zijn ontknoping in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Hein Lisseberg

De afgelopen maanden zagen we hoe Janine (Caroline De Bruijn, foto) voor een verhaal in haar tijdschrift J. Magazine in contact kwam met seriemoordenaar Hein Lisseberg. Een even gestoorde als geniale man van goede komaf, die de rest van zijn leven vastzit voor de gruwelijke moord op een aantal vrouwen.

Gestoorde man

Janine besluit om een boek over hem te gaan schrijven. De journaliste doet er alles aan om het hele verhaal van de psychopaat te horen te krijgen, zodat ze haar boek af kan maken. Na wat eerste stroeve gesprekken raakt Hein (Bas Heerkens) geobsedeerd door zijn gesprekspartner. 

Ontsnapt

Twee weken geleden is Hein ontsnapt en sindsdien is hij spoorloos verdwenen. De vrienden en familie van Janine vrezen nu voor haar leven. Zelf doet ze er alles aan om weer in contact met hem te komen en ze stapt zelfs vrijwillig bij hem in de auto. De psychopaat heeft zijn slachtoffer nu precies waar hij haar hebben wil... Overleeft Janine deze nachtmerrie?

Goede Tijden, Slechte Tijden is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4


Meer over