Nieuwe liefde

Gelukkig: Harrold uit Boer Zoekt Vrouw is aan de vrouw!

Nadat Harrold zondag met een gebroken hart met zijn hemelsblauwe tractor van het erf van Steffi afdroop, stelden enkele Twitteraars al voor de grappenmaker een eigen datingshow te geven. Maar dat is helemaal niet nodig, want Harrold heeft allang weer een nieuwe liefde gevonden.

In de middagshow van Gijs Staverman op NPO Radio 2 vertelde de melkveehouder dat het bijzonder lekker gaat met hem en dat hij de afwijzing van Steffi al weer lang en breed te boven is. De Boer zoekt vrouw-boer heeft zelfs al een tijdje een vriendin, maar dat moest hij tot vandaag geheim houden.

M'n zus

Tegen Gijs Staverman zei Harrold dat hij zijn nieuwe liefde geheel in stijl ontmoette in een feesttent op een truckersfestival en dat de vonk helemaal oversprong tijdens een tweede afspraakje op een terras. Een keer stelde Harrold zijn nieuwe liefde voor als zijn zus omdat hij werd herkend in een winkel, maar over het algemeen kostte de geheimhouding en het niet uit eten kunnen, niet al te veel moeite: „Als je samen thuis eet, leer je elkaar toch wat sneller beter kennen.”

Maar voor wie koos Steffi dan wel?

Meer over:

Reageren