Gijs uit Levenslang Met Dwang heeft nu een relatie met topmodel

24 juni 2015 14:57 | amusement | Door Televizier

© Eigen foto van Gijs

Het gaat goed met Gijs Schellekens. De deelnemer aan het tweede seizoen van Levenslang Met Dwang is bijna van zijn dwangstoornis af en heeft een relatie met topmodel Nicky.

Gijs Schellekens schreef zich in voor Levenslang Met Dwang omdat hij kampte met allerlei dwanghandelingen en rituelen. Hij moest alles beginnen en eindigen met rechts en veel handelingen drie, zeven of achttien keer doen.” Gijs vertrok met de andere deelnemers naar Thailand voor een behandeling.

Meer rust

Aan Linda Nieuws vertelt Gijs dat hij bijna helemaal verlost is van de dwanghandelingen: „Ik heb zoveel aan die reis gehad, veel meer dan ik had verwacht. Ik ging er wel wat nuchter heen. Ik dacht dat ik er een beetje vanaf zou komen, maar het resultaat was echt veel groter. Ik heb veel meer rust. Ik kan me echt richten op mijn werk of school.”

Nicky

Mooie bijkomstigheid is dat Gijs een vriendin heeft overgehouden aan Levenslang met Dwang. En wel de winnares van Holland's Next Topmodel Nicky Verheij. Nicky nam zelf contact op met Gijs.

Afbeelding

„Zij stuurde mij een berichtje op Facebook, omdat ze het zo knap vond dat ik had meegedaan. Daarna hadden we het over hoe het is om op tv te zijn, en toen zei ik: ‘Doe mij jouw nummer maar, want dat Facebooken schiet allemaal niet op’ – een beetje met voorbedachte rade natuurlijk. Toen hebben we een paar keer afgesproken, en nu hebben we een relatie.”

Lees ook:
Over deelnemer Michael was er recentelijk veel slechter nieuws

 

Meer over