Eten maar!

Gordon en Dries Roelvink in gastjury Klinkt smakelijk

24 Juni 2019 14:51 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Voor de kookshow Klinkt smakelijk op SBS6 hebben Gordon en Dries Roelvink zich laten strikken om te jureren. Zij zijn allebei een week lang gastjurylid naast Nicolette van Dam en chefkok Julius Jaspers.

In de kookwedstrijd tussen vier amateurkoks gaat het naast het gerecht ook om de presentatie en het verhaal erachter. Als gasten zullen ook onder anderen Willem Reinders, Samantha Steenwijk, Ronald Giphart, Heleen van Royen en Shirma Rouse te zien zijn.

Weekfinale

De winnaar verdient een plek in de weekfinale op vrijdag, waarin de vier dagwinnaars tegen elkaar strijden en worden beoordeeld door een panel van diverse kook- en voedselexperts uit het hele land. De kok die het lekkerste gerecht op tafel zet en het ook nog eens appetijtelijk laat klinken, is de weekwinnaar van Klinkt Smakelijk.

6 Inside

Klinkt smakelijk met Nicolette van Dam en chefkok Julius Jaspers is dagelijks vanaf maandag 1 juli om 18.00 uur te zien bij SBS6. Het programma neemt de plek in van 6 Inside, waarvan vrijdag de laatste aflevering te zien is.

Meer over