It Takes 2

Gordon en Winston Gerschtanowitz vergeten ruzie voor presenteerklus

19 februari 2019 10:05 | amusement | Door Televizier

© Sander Stoepker
Winston Gerschtanowitz en Gordon hadden flinke bonje na de biografie van Gordon. Toch gaan ze met een grote glimlach op hun gezicht samenwerken. Het duo gaat het nieuwe seizoen van It Takes 2 presenteren.

Het ging een tijdje niet zo lekker tussen de twee mannen, omdat Gordon in zijn biografie beweerde dat hij niet op Winstons vrijgezellenfeest mocht komen. Dat zou de schuld zijn van Renate Gerschtanowitz, de echtgenote van Winston. Daarna werd de vriendschap verbroken. 

It Takes 2 

Albert Verlinde vertelde bij 6 Inside dat Jan Versteegh het programma eigenlijk zou gaan presenteren met Gordon, maar dat zijn agenda te vol was. Daarom werd Winston dus maar ingeschakeld. Ondanks de ruzie heeft Gerschtanowitz er zin in. "We hebben elkaar een tijdje niet gesproken, maar het voelt weer ouderwets", zei hij. En ook Gordon is positief. "Winston is een fantastische presentator, een jonge hond."

Jury

Edsilia Rombley gaat de zingende talenten beoordelen want zij neemt naast Gerard Ekdom en Ronnie Flex plaats in de jury. Angela Groothuizen vertrekt. Waylon gaat weer coachen, samen met Trijntje en DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal. Vorig seizoen stond Jamai Loman nog aan de zijde van Gordon.

Een hoop veranderingen dus, maar het programma blijft hetzelfde: bekende Nederlanders strijden tegen elkaar om de beste zanger van het land te worden. Het vierde seizoen van It Takes 2 is vanaf 16 maart 2019 te zien op SBS. 

Meer over