Gordon krijgt talkshow bij RTL 4: wordt hij de Nederlandse Graham Norton?

De wens van Gordon wordt werkelijkheid, RTL 4 heeft groen licht gegeven voor een nog titelloze talkshow. De presentator onthulde afgelopen november dat hij graag een talkshow à la Graham Norton zou willen maken. 

Schreeuw van de Leeuw

Vanaf november kunnen we elke zaterdagavond een programma verwachten dat lijkt op de oude zaterdagavondshow van Paul de Leeuw. "Het is een beetje Jimmy Kimmel meets Graham Norton. Een hysterische talkshow in de flow van De Schreeuw van de Leeuw". Dit laat Gordon maandag weten aan Spits.

Haattribune

Het kijkcijferkanon van RTL 4 zal -onder begeleiding van een live band- zowel bekende als onbekende gasten ontvangen. Ook zal er een tribune gevuld zijn met mensen die een hekel aan hem hebben. Volgens Gordon zit de haattribune de ene week vol Chinezen en de andere week zit er één omaatje. Of het de haters gaat lukken om Gordon’s grappentrein een halt toe te roepen is de vraag. 

Goordraaitdoor.nl

De talkshow ligt in het verlengde van zijn nieuwe entertainmentsite ‘Goordraaitdoor.nl’. De fictieve hoofdredacteur Goor, een door Toon van Driel getekende cartoon, zal verder gaan waar Gordon stopt.  ‘’Hij heeft zijn eigen willetje en spaart niemand.’’  Tijdens het WK voetbal zal de website vol staan met columns, filmpjes en cartoons die alle oranjeperikelen op humoristische wijze op de hak nemen. Na het WK wordt de site omgetoverd tot een echte showbizzsite. "Goordraaitdoor.nl is RTL Boulevard, maar met humor". 

De talkshow is vanaf november elke zaterdagavond vanaf 22.00 uur te zien op RTL 4. Tot die tijd kunnen we gelukkig nog genieten van de Gordon’s gouden strotje, want de zanger komt met een heus WK-lied, genaamd Sambabal.

Zijn nieuwe koffietent is by the way nog niet open.

Reageren