Boos

Gordon vindt dat critici DanceSing zich 'diep moeten schamen'

Gordon is beledigd dat tv-recensenten DanceSing niet goed vonden. Volgens de presentator was het weinig bekeken programma hartstikke goed.

Gordon laat zijn onvrede blijken via een post op Facebook. Daarin zegt hij dat de bewuste tv-recensenten 'met ezelsoren in de hoek' moeten. Gordon bedoelt daar onder andere aartsvijand Angela de Jong van het AD mee die DanceSing af fakkelde in haar column.

13-in-een-dozijn

„Als je gouden bergen belooft, kun je niet aankomen met een hoopje gerecycled plastic dat is opgeleukt met een snoer kerstlampjes”, schreef Angela. En „Wat overblijft is gewoon de zoveelste, 13-in-een-dozijn Talpa-show.”

Dit is de reactie van Gordon: 'Een dikke onvoldoende voor de tv recensenten die DanceSing geen goed programma vonden. Ga je diep schamen met ezelsoren in de hoek! Trots op John de Mol die dit toch maar weer doet, dikke pluim voor techniek en regie! Genoten van mijn collega’s en de onwaarschijnlijke talenten die elke andere talentenjacht vanavond ver achter zich hebben gelaten! Dit programma verdiende zoveel meer kijkers! Echt zo genoten van de opnames!'

Kijkcijfers

Donderdag werd de finale uitgezonden van DanceSing die werd bekeken door een magere 476.000 mensen. Sherefa kon het beste zingen en dansen van iedereen. Zij mag als beloning een plaatje opnemen met producer RedOne.

Meer over:

Reageren