Gordon wil voortaan zelf de winnaar van Holland's Got Talent kiezen

Gordon vindt het een slechte zaak dat het publiek mag beslissen wie de winnaar wordt van Holland's Got Talent. Hij had de 81-jarige Léon zelf nooit uitgekozen.

Afgelopen zaterdag won Léon Lissitza Holland's Got Talent omdat hij 44% van de stemmen thuis kreeg, maar als het aan Gordon had gelegen had de 81-jarige er niet met de beker vandoor gegaan. „Het is mooi natuurlijk voor die man om te zien en prachtig, maar ik vind ik het heel jammer dat Liptease het niet geworden is, omdat dat echt een act was die naar Las Vegas had gekund.”

Hernieuwd Holland's Got Talent

Volgens Gordon hebben de juryleden van Holland's Got Talent meer verstand van talent dan de mensen thuis. „Misschien moeten we wel gewoon af van dat systeem dat mensen thuis kunnen beslissen, want wij zitten er toch niet voor niets, wij hebben er toch verstand van? We doen het al jaren, daar voor zitten we er ook, ik denk dat het gewoon tijd is voor een hernieuwde Holland’s Got Talent.”

Gordon staat niet alleen in zijn mening, ook veel Twitteraars konden niet geloven dat Lépn er met de winst vandoor ging.

Reageren