GTST-acteurs scoren rol in The Passion

6 april 2017 15:01 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn/RTL

Miro Kloosterman en Poal Cairo schitteren samen in het Bijbelse tv-spektakel The Passion. De GTST-acteurs kruipen in de huid van de criminelen die samen met Jezus worden afgevoerd. Een goede afloop zit er voor beide heren dus niet in.

GTST-acteurs Miro Kloosterman en Poal Cairo zijn Witte Donderdag niet meer te boeken voor een leuke schnabbel in een bedrijfskantine. De heren spelen een rolletje in hét Bijbelse tv-spektakel van het jaar: The Passion. Daarin krijgen de soapies mot met de politie, waarna ze samen met Jezus worden afgevoerd.

Dwight als jezus

Dit jaar kruipt soulzanger Dwight Dissels in de huid van Jezus. Hij werd de afgelopen maanden bekend door zijn deelname aan The voice of Holland, waarin hij niet onder stoelen of banken stak gelovig te zijn. Het is voor hem dan ook een hele eer om de eerste donkere Jezus te spelen. Of hij het ook plezierig vindt om samen met de GTST-acteurs te worden afgevoerd is niet bekend. Zover wij weten is hij geen trouwe kijker van de soap.

GTST

Iedereen die de GTST-acteurs langere tijd in beeld wil zien, kan The Passion beter overslaan. Binnenkort maakt Kloosterman zijn internationale bioscoopdebuut in de film Rotterdam, I love you. Cairo scoorde onlangs een rol in het nieuwe seizoen van de serie Van God los.

The Passion is op 13 april vanaf 20:30 uur live te zien op NPO 1.

Meer over