Hoofdredactie

GTST-exen Alkan en Melissa werken opnieuw samen

21 mei 2019 13:06 | amusement | Door Televizier

© RTL
Ex-geliefden Alkan Çöklü en Melissa Drost zijn weer samen. Niet als stel, maar als hoofdredacteurs van het nieuwe GTST-magazine. De twee Goede Tijden Slechte Tijden-acteurs nemen samen deze klus op zich, meldt RTL dinsdag.

Sinds een aantal jaren maakt RTL jaarlijks een GTST-magazine waarvan acteurs uit de serie hoofdredacteur zijn. Na Everon Jackson Hooi in 2017 en Dilan Yurdakul in 2018, zijn dit jaar Alkan en Melissa aan de beurt. Saillant daarbij is dat de twee eerder dit jaar hun relatie verbraken. Het thema van het magazine is dit jaar ‘grenzen verleggen’.

Leuk

Melissa: “Alkan en ik vinden het ontzettend leuk dat we bezig zijn om een heel mooi GTST Magazine te maken. Samen met de rest van de cast zijn we de afgelopen periode op zoek gegaan naar hun ultieme uitdaging en dat levert verrassende verhalen op, want deze uitdagingen worden zo goed als werkelijkheid.”

Vlogs

Alkan vult aan: “Daarnaast zullen we de komende periode door middel van vlogs op de social media kanalen van GTST alvast een voorproefje geven van al het werk dat komt kijken bij het maken van het magazine. Dus houd het Instagram-account en de Facebook-pagina van @GTST goed in de gaten!”

Amir en Sjors

De twee ex-geliefden zijn overigens wel gewend om nog met elkaar om te gaan na hun relatiebreuk: in de serie zijn hun personages Amir en Sjors ook nog steeds een setje.

Het nieuwe GTST-magazine ligt vanaf donderdag 4 juli in de winkel.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

#gtstmagazine komt er aan! Vanaf 4 juli in de winkel. #gtst

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op