Goede Tijden, Oude Tijden

GTST plaatst heerlijke terugblik op #ThrowbackThursday

10 juni 2020 23:02 | amusement | Door Televizier

© RTL / Endemol
De soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden trakteerde haar fans donderdag op een foto-album én een heerlijke video, waarmee teruggeblikt werd op het tweede seizoen van de serie.

De langstlopende soapserie van Nederland viert dit jaar in oktober haar dertigste verjaardag en daarom staat 2020 in het teken van '30 jaar GTST'. In het kader van #ThrowbackThursday plaatste de soap daarom een foto-album én een video met legendarische scènes uit het tweede seizoen van de serie op haar social media-kanalen.

Het tweede seizoen was tot de nok toe gevuld met liefdesverhalen en zenuwslopende momenten, maar ook met bijzondere castleden, zoals Reinout Oerlemans (Arnie Alberts) en Isa Hoes (Myriam van der Pol).

Beloning voor de fans

Twee weken geleden werd bekend dat de soapserie een samenwerking aangegaan is met de talkshow RTL Boulevard. Vanaf 5 juni kun je bij zowel RTL Boulevard, als op GTST.nl en Videoland kijken naar Goede Tijden, Zomer Tijden. In dit programma blikt presentatrice Froukje de Both met diverse castleden terug op legendarische momenten uit de serie.

Meer over