Op zoek naar magie

'Hans Klok en Hans Kazàn gaan samen show maken'

19 november 2021 10:40 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Daniel J. Ashes
Goed nieuws voor wie gek is op goochelen: Hans Klok en Hans Kazàn gaan binnenkort samen een show maken. 's Lands grootste illusionisten gaan op zoek naar de oorsprong van magie.

De twee Hans'en hebben elkaar helemaal gevonden in de nieuwe documentaireserie, waarvan de pilot inmiddels is geschoten. In De Magie van Klok & Kazàn duiken ze in de geschiedenis van het illusionisme, meldt De Telegraaf.

Hans Klok en Hans Kazàn in documentairereeks

In de krant laten de twee weten dat het er naar uitziet dat het een "ongelooflijke leuke documentairereeks wordt". Het magische duo toont naar eigen zeggen alle facetten van de magische wereld van illusionisten aan de kijkers.

In elke aflevering zal een bekende illusionist centraal staan. Klok en Kazàn gaan tijdens hun reis langs bij nog levende illusionisten of nageslacht van bekende overleden magiërs. Waar de documentairereeks wordt uitgezonden en wanneer we van het duo kunnen genieten, is nog niet bekend.

Bekende illusionisten

Hans Klok woonde tot voor kort in Las Vegas, maar moest door het coronavirus terug naar Nederland. Tot in elk geval maart volgend jaar voert hij zijn show op in The Harbour Club Theater in Amsterdam. 

Afgelopen zomer vertelde hij over zijn leven in Zomergasten. Onder andere waarom hij moest vertrekken uit de Amerikaanse stad kwam aan bod. Eind december kunnen we weer een avond van de illusionist genieten: hij wordt op Comedy Central geroast. 

Hans Kazàn staat inmiddels al bijna vijftig jaar op het podium en mocht recent nog op bezoek bij onze koning en koningin. 

Meer over