21 december

Hans Klok laat zich roasten op Comedy Central

9 november 2021 09:01 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Comedy Central
Hans Klok laat zich vrijwillig aan het spit rijgen: de illusionist is lijdend voorwerp in de nieuwe Comedy Central Roast die op dinsdag 21 december wordt uitgezonden.

Na Roast slachtoffers als Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol moesten de makers vorig jaar verstek laten gaan vanwege corona, ditmaal is Hans Klok bereid gevonden zich te laten aanpakken door comedians en BN'ers die hun best doen een komiek te zijn.

Pamela Anderson

In een eerste promofilmpje voor de roast laat Hans zijn grootste illusie tot nu toe zien: kan hij Pamela Anderson tevoorschijn toveren? Dat lukt niet helemaal, maar wie uit de kist komt is minstens zo memorabel. Of Bonnie St. Claire zelf ook grappen gaat maken is nog even de vraag.

Zelfspot

De promo toont in ieder geval aan dat Hans over heel wat gezonde zelfspot beschikt. Door corona moest hij een prijzige Las Vegas show voortijdig afblazen, dat is een fikse kostenpost die hij in Nederland driftig probeert weg te poetsen door zo'n beetje overal ja op te zeggen.

Van Zomergasten tot invalbeurten bij Shownieuws, een dinershow, een spectaculair optreden bij het Gouden Televizier-Ring Gala, een reclame voor online gokken én een roast waarbij hij mikpunt is van spot en hoon. We kunnen wel zeggen: 2021 is het jaar van onze grootste illusionist ooit.

In Shownieuws vertelt Hans 's avonds nog dat naast Peter Pannekoek ook Karin Bloemen een van de roasters is. Hij heeft er zin in!

Meer over