AH-mannetje

Harry Piekema aan de slag als voice-over bij SBS

24 juni 2019 15:47 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Nico Kroon
Harry Piekema keert binnenkort weer terug op televisie bij SBS6. Na zijn deelname aan It Takes 2 is de (stem)acteur straks te horen als voice-over bij een documentaireserie.

Bij de zender is vanaf volgende week op prime time de Britse documentaireserie Secret Life of the Zoo te zien. Daarvoor is tien maanden lang gedraaid in Chester Zoo, de populairste dierentuin van Engeland. Bij de beelden mag Harry Piekema alias het AH-mannetje zijn stemklanken laten galmen.

Onvergetelijk

“Met de stem van Harry Piekema, onder andere bekend van zijn rol als supermarktmanager in de reclamespotjes van Albert Heijn en zijn deelname aan It Takes 2, als voice-over is Secret Life of the Zoo een onvergetelijke televisieserie voor jong en oud", schrijft de omroep in een persbericht.

Momenten

Of we 'hamburgers met korting' zullen horen, is nog maar zeer de vraag, maar Talpa Network denkt met de documentairereeks een boeiend programma te hebben gestrikt. “Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera’s op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.” 

Secret Life of the Zoo is vanaf dinsdag 2 juli 2019 elke week om 20.30 uur te zien op SBS6.

Meer over