Hele nieuwe zaterdagavond op NPO 1

20 Mei 2017 17:27 | amusement | Door Televizier

NPO 1 heeft een volledig vernieuwde zaterdagavond in petto. Een nieuw seizoen van De beste zangers, de quiz De kleine lettertjes en de documentaireserie StadsMormels.

De beste zangers is natuurlijk een beproefd (en populair) format, maar er doen dit seizoen weer nieuwe zangers mee: Tommie Christiaan, Maan de Steenwinkel, Brace, Tania Kross, Dennie Christian, Kenny B en Anita Meyer (voor de tweede keer). In de eerste aflevering draait alles om Maan.

De beste zangers 20.30 uur NPO 1

De Kleine Lettertjes is een humoristische kennisquiz over opvallende regels en bizarre wetten met presentator Jörgen Raymann en teamcaptains Pieter Derks en Thomas van Luyn. BN'ers Marlijn Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene Moors en Daan Nieber.

De kleine lettertjes 21.20 uur NPO 1

StadsMormels is ook helemaal nieuw en is een natuurdocumentaireserie over het verborgen leven van dieren in de grote stad. De serie werd gemaakt door Marc van Fught. Hij werkte samen met cameramensen die Planet Earth 2 maakten voor de BBC, dus de kwaliteit zal dik in orde zijn. Aart Staartjes verzorgt de voice over.

StadsMormels 22.10 uur NPO 1

Meer over