Roast master

Henry van Loon presenteert The Roast of Hans Klok

25 november 2021 13:34 | amusement | Door Merlin Everts

© Comedy Central/Viacom
Henry van Loon mag de belangrijke rol van roast master op zich nemen tijdens de The Comedy Central Roast of Hans Klok. Hij zal naast Karin Bloemen proberen de illusionist totaal te ontgoochelen.

De cabaretier is een bekend gezicht in het roast-programma van Comedy Central, want eerder was hij zelf als panellid actief in de roast van Ali B en radio-dj Giel Beelen. Nu moet hij zorgen dat hij het programma in goede banen leidt. Dat Henry er klaar voor is blijkt wel uit een opmerking die hij maakt over de illusionist: Ik heb persoonlijk meer met Victor Mids, die kan tenminste écht toveren.” Ongetwijfeld zal hij, ook in de rol van presentator, Hans goed te kakken zetten.

Hans Klok

Over de roast van Hans Klok is zelf nog vrij weinig bekend, nu enkel de presentator en de eerste BN’er die grappen over de illusionist gaat maken. De eerste naam die namelijk bekend is gemaakt is Karin Bloemen, een goede vriendin van Hans Klok en die heeft er al helemaal zin in: "Ik ga heerlijke foute grappen maken over Hans in de zekerheid dat hij het aankan. Hans heeft gelukkig een goed gevoel voor humor en satire. Deze keer kan hij mij niet wegtoveren, dus ik ga ze allemaal maken.”

De aankomende tijd zullen meer namen van panelleden bekend worden gemaakt. De The Comedy Central Roast of Hans Klok zal dinsdag 21 december om 20.30 uur te zien zijn op Comedy Central.

Meer over