Crisis in de tent

Herman den Blijker en Annemarie van Gaal in Amsterdam bestolen van beeldmateriaal

Herman den Blijker en Annemarie van Gaal zijn vrijdag slachtoffer geworden van diefstal. Onverlaten hebben namelijk beeldmateriaal gestolen van hun nieuwe programma Crisis in de tent.

Het duo was vrijdag voor opnames bij restaurant Myrabelle in Amsterdam, waarna rond de klok van 19.00 uur een tas vol XD-schijven met opnamemateriaal is ontvreemd. Op zijn Instagram reageert Herman woedend op de diefstal. “Een hele tas met schijven... Waarom?! Ze hebben er niets aan!! Al dat werk van zoveel mensen voor niets geweest.”

Aangifte 

Het stel dat verantwoordelijk is voor de diefstal is vastgelegd op beeld. De politie van Amsterdam heeft die beelden inmiddels in het bezit. De programmamakers wachten nog even af met aangifte doen. Zij geven de dieven een kans om zonder vervolging hun beeldmateriaal terug te geven.

Coronacrisis

In Crisis in de tent helpen Herman den Blijker en Annemarie van Gaal, vooral bekend van haar medewerking aan het RTL-programma Een dubbeltje op zijn kant, horecaondernemers die door de coronacrisis dreigen om te vallen. Het programma is vanaf woensdag 26 augustus wekelijks te zien bij SBS6.

Meer over:

Reageren