Sportief

Hilarisch: Andries Tunru en Rob Kemps coveren Samen zijn

23 januari 2021 09:57 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Andries Tunru
Rob Kemps won vrijdagavond in de finale van De slimste mens van Andries Tunru. Laatstgenoemde heeft bijzonder sportief gereageerd op zijn verlies in de eindstrijd door met de Snollebollekes-zanger het nummer Samen zijn op te nemen.

Toepasselijker kan het niet bij Tunru. Hij verloor de finale van De slimste mens, omdat hij geen vierde goed antwoord kon geven op de vraag ‘wat weet je van Willeke Alberti?’. Rob hing als een bokser in de touwen, maar dankzij Samen zijn speelde hij de overgebleven seconden van de stand-upcomedian weg en werd hij gekroond tot winnaar van het achttiende seizoen van de kennisquiz.

Clip 

Juist het nummer Samen zijn heeft Andries nu samen met Rob gecoverd, waarbij ze een hilarische clip hebben gemaakt. In de clip is te zien hoe Andries zijn ‘vriend’ Rob een serenade brengt van buiten zijn raam. Zijn ogen lichten op van geluk als zijn maatje in het raam verschijnt en hem binnen laat komen.

Karaoke 

Daar drinken ze samen warme chocolademelk, waar Rob de ‘ik ben de slimste’-mok pakt, spelen ze het bordspel van De slimste mens en gaan ze karaoke zingen, waar Andries het nummer links, rechts van Snollebollekes door de microfoon knalt.

Traan 

Uiteindelijk overhandigt Andries de bokaal van De slimste mens aan Rob, die speciaal voor zijn kameraad een verliezersmedaille heeft gemaakt. Het eindigt met een lach en een traan.

Meer over