Hilarische Voetbal Inside over alles behalve voetbal

30 April 2016 11:27 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL7

Op papier is Voetbal Inside een talkshow over de balsport. In de praktijk is het vooral een praatprogramma over het leven. Zo ook vrijdag.

Op papier is Voetbal Inside een talkshow over de balsport. In de praktijk is het vooral een praatprogramma over het leven. Zo ook vrijdag.

De laatste dagen was er behoorlijk wat gebeurd, alleen had het met voetbal zelf weinig te maken. Samen met Hans Kraay Junior en 466.000 kijkers namen de vaste heren de week door.

Wim Kieft

Woensdag werd bekend dat Wim Kieft niet meer bij Voetbal Inside mag van Ziggosport, waar de oud-vedette als analist een contract heeft. Dat leidde tot irritatie en opwinding bij René van der Gijp die het onbegrijpelijk vond dat een volwassen man van 55 zich de wet liet voorschrijven. Dan had een zichtbaar kwade René naar eigen zeggen de zaken veel beter voor elkaar bij RTL. En ook Kim-Lian van der Meij kreeg onverwachts een veeg uit de pan.

Anny Schilder

Een ander hoogtepunt was een nieuw hoofdstuk in de soap rond René en Anny Schilder. Bijna dertig jaar geleden hebben ze eens het bed gedeeld, bevestigde Anny eerder deze week. Uiteraard werd het fragment uit de radioshow waarin ze het toegaf een aantal keer gespeeld in de show. René vond het wel bedroevend dat ze blijkbaar alleen met hem naar bed wilde omdat ze dronken was. Ook werd onthuld dat Anny alles behalve een stille genieter was.

En daar had Johan Derksen dan nog wel een ondeugend vraagje over.

Mama Genee

Na de reclamebreak besloot Wilfred Genee echter dat de toon en het niveau van de show wat omhoog moest. Hij had namelijk van het thuisfront te horen gekregen dat het echt wel wat minder mocht.

Meer over