'Ik zit in de penarie'

Hilariteit in Jinek om Eva's decolleté

30 Januari 2021 10:51 | amusement | Door Faye Heijnis

© RTL
Eva Jinek werd vrijdagavond in haar eigen talkshow ietwat in verlegenheid gebracht door Marc-Marie Huijbregts. Het betrof haar decolleté. Maar de talkshowkoningin ging er sportief op in.

In de Jinek-uitzending van die avond ervóór zat Eva's blouse van het ene op het andere moment ineens een stuk hoger dichtgeknoopt. Dat viel ook Marc-Marie op, die het als tafelgast in de uitzending van vrijdagavond aankaartte. "Ik dacht: nou nou, die heeft er zin in", zei hij over haar eerst zichtbare decolleté. Peter Pannekoek grapte dat het vast iets te maken heeft met de talkshowoorlog met Op1.

'Iemand zei in mijn oor: even je shirt naar achter trekken'

Eva legde vervolgens uit wat er precies gebeurde achter de schermen. "Iemand zei in mijn oor: even je shirt naar achter trekken", zei ze vrijdagavond in Jinek over dat moment. "Toen dacht ik al: ik zit in de penarie. Godzijdank kwam mijn collega om mij aan te kleden." Vervolgens richtte ze zich tot de desbetreffende collega achter de camera: "Ik moest jou nog bedanken van mijn moeder dat ik niet halfnaakt hier zat."  

Bekijk het gesprek - met een vette knipoog - over Eva's decollete hieronder vanaf 2:20: 

Meer over