Holland’s Got Talent: nog genoeg talent in ons land

22 Augustus 2014 09:30 | amusement | Door Televizier

Robert, Gordon, Chantal en Dan zijn terug met de talentenjacht Holland’s Got Talent. En het belooft weer een bijzonder afwisselend seizoen te worden.

Wie volgt de jonge operazangeres Amira op als winnaar van Holland’s Got Talent? In dit nieuwe seizoen komen weer uiteenlopende kandidaten voorbij die willen laten zien wat ze kunnen. Dansers, zangers, goochelaars, acrobaten en andere kleinkunstenaars doen hun act, in een groep of solo. Alles blijft bij het oude: Robert ten Brink is weer de presentator en Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty zitten in de jury. 

Holland’s Got Talent

Wat wél een verschil is met eerdere edities: Dan praat waarschijnlijk Nederlands. De Amerikaan verbleef de afgelopen tijd bij de nonnen in Vught. Op Twitter schreef hij: ‘Op weg naar mijn eerste schooldag. Ik voel me weer een kind.’ Een dag later mopperde hij al dat hij zijn tolk miste. ‘Mijn hersenen hebben vakantie nodig. Aah, die nonnen!’ 

Niet alleen talent

Chantal Janzen verklapt dat het in Holland’s Got Talent niet altijd om talent draait. “Soms is een act niet zo heel goed, maar sla je wel steil achterover van iemands verhaal. Zo hadden we deze reeks een mevrouw die een beroerte had gehad en voor het eerst weer naar buiten treedt. Dat soort mensen heeft bij mij een streepje voor”, aldus de Blondine in Mikro Gids. 

Het is wellicht het laatste seizoen voor Gordon bij Holland’s Got Talent.

Meer over