Hotter Than My Daughter: 65-jarige Noris twerkt erop los

29 april 2015 13:26 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Terug van weggeweest: Hotter Than My Daughter. Gordon en z'n stylistenteam helpen weer vrouwen die hun gedrag en kleding beter moeten afstemmen op hun leeftijd.

Hoewel Angelique de 40 allang is gepasseerd, gedraagt ze zich daar niet naar. Ze houdt van ‘lekker ordinair’, wordt een beetje emotioneel als ze een Ford Mustang ziet of hoort, en kort is ‘helemaal haar ding’. Daarin lijkt ze op de 65-jarige Noris. Die vindt zichzelf jong van geest: ze houdt van bloot en van dansen, vooral van ‘twerken’: ze schudt dus graag met haar billen suggestief in de richting van de genitaliën van mannen. Of ze dat nu willen of niet.

Hotter Than My Daughter

Het gedrag van de twee vrouwen is hun families een doorn in het oog, maar wat doe je eraan? Gordon bellen! Hij voorziet Noris en Angelique in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen Hotter Than My Daughter van dwingend advies. Dat doet hij samen met zijn team, bestaande uit styliste Petra Sluijters, visagisten Barbara van Munster en Ciel Coenders en haarstylist Jeffrey Janssen.

Jeffrey Jansen

Jeffrey is een nieuwkomer in Gordons entourage. Hij begon 21 jaar geleden in het kappersvak en staat inmiddels bekend als topkapper en expert op het gebied van vormgeving en design. Hij vergaarde internationale ervaring in Londen, won de Coiffure Award voor ‘Best Hairdresser’ voor heren en behaalde in de categorie ‘voor dames’ de tweede plaats.

Gordons Sterrenteam heeft nog de handen vol aan de vrouwen. Hoe zullen Angelique en Noris uiteindelijk reageren op hun make-over?

Hotter Than My Daughter is woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Gordon ondergaat transformatie in Kaapstad.

Meer over