Hotter Than My Daughter komt terug op de buis

13 maart 2014 10:48 | amusement | Door Televizier

Het programma Hotter Than My Daughter krijgt een vervolg. Presentator Gordon neemt in HTMD de zware taak op zich om overdreven uitgedoste moeders helemaal te restylen.

Aan Story vertelt Gordon dat de opnames binnenkort starten. De zanger is wel een beetje wispelturig. In oktober zei hij nog dat hij niet meer verder wilde met het programma: “Ik heb wel aangegeven dat ik met Hotter Than My Daughter even wil stoppen, omdat we wel merken dat het na vier seizoenen steeds moeilijker wordt om kandidaten te vinden”. Gordon heeft blijkbaar toch genoeg deelnemers weten te fixen om seizoen vijf van Hotter Than My Daughter te vullen.

Theatershow

Naast het opnieuw aankleden van moeders, is Gordon ook bezig met een theatershow. “Daarin benadruk ik mijn komische talent. Natuurlijk zal ik er ook in zingen, maar het programma wordt meer een one man-show dan een concert”, aldus de entertainer.

Veelzijdige man

De zanger ziet veel talenten bij zichzelf, die hij niet onbenut wil laten. Zingen is niet het enige dat hij kan: “Ik heb meer in mijn mars. Ik ben ook tv-presentator en ik heb gemerkt dat ik ook een heel komische kant heb. En die wil ik in het theater gaan uitbuiten.“

Samen met Gerard Joling en Jandino Asporaat komt Gordon in april met een vrijdagavondshow.

Meer over