Hugo Borst: NOS-teckel Messi ontvangt bergen fanmail

24 juni 2014 12:23 | amusement | Door Televizier

© Uitzending Gemist (Studio Voetbal)

Teckel Messie loopt tijdens de uitzendingen van Studio Brasil kwispelend tussen de NOS-analisten door. Hugo Borst verklapt dat het hondje bergen fanmail krijgt sinds hij dagelijks op televisie is.

Studio Brasil is het populairste praatprogramma tijdens het WK Voetbal 2014. Volgens Hugo Borst is dit mede te danken aan het meest geliefde hondje van Nederland. “Als je ziet wat Messi allemaal krijgt toegestuurd! Iedere dag hele zakken vol met vreten, Nederland heeft hem echt in zijn hart gesloten”, vertelt Borst in het AD.

Verwend

“Messie moet gedurende deze maand in de schijnwerpers wel oppassen dat hij niet te dik wordt. Hij houdt van lekker eten, dus alles wat hem wordt voorgehouden, gaat naar binnen. Kaas, toastjes, het maakt niet uit, dus dat tikt aan.”

Het baasje

“Messi is de hond van een van de medewerkers, hij heet ook werkelijk zo, maar de eigenaar blijft het liefst anoniem”, zegt Borst.

Messie is aaibaar

De meeste teckels zijn niet altijd de makkelijkste honden, maar Messi is zeer gehoorzaam. “Hij is nog vrij jong, pas 4, waarschijnlijk daardoor is hij ook nogal speels. Hij houdt wel van een dolletje. Je ziet dat hij bij al onze gasten in de smaak valt. Ze willen hem aaien, knuffelen, en hij laat zich dat graag aanleunen. Dat hij geregeld bij mij uitkomt, zal te maken hebben met mijn grote liefde voor honden, die er thuis met de paplepel is ingegoten.”

De NOS-analisten denken overigens dat dit het toernooi van Robin van Persie wordt.

Meer over