Jandino wil meer vrijheid...

Humberto Tan nieuwe presentator Dance Dance Dance

28 mei 2018 08:47 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Humberto Tan gaat Dance dance dance presenteren. Na drie seizoenen geeft Jandino Asporaat het presentatiestokje door, de komiek wil meer vrijheid om zich op andere projecten te kunnen richten.

RTL Nederland bevestigde de beslissing in een persverklaring.

TV-huwelijk

Jandino gaat voor RTL en andere zenders eigen content produceren met zijn eigen productiebedrijf Het Huis van Asporaat. Hij blijft dus wel bij de zender betrokken, maar krijgt meer vrijheden. Dat betekent wel een afscheid van zijn rol als presentator van de dansshow: "Ik vind het jammer om afscheid te nemen van mijn tv-huwelijk met Chantal Janzen. Ik wil alle fans en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt bedanken voor de onvoorwaardelijke liefde en steun. Ik wens Humberto superveel plezier met dit leuke avontuur.", aldus Asporaat in het persbericht.

Dansliefhebber

Dance dance dance is geen nieuw programma voor Humberto, hij was samen met zijn dochter Julia in 2015 één van de koppels van het eerste seizoen. Daarnaast is Tan groot dansliefhebber en presenteert hij al enige jaren het drukbezochte dansfeest Let's dance

Lees ook: Humberto heeft meer nieuwe entertainmentshows onder zijn hoede.

Meer over