De presentator verlengt zijn contract bij RTL

Humberto Tan gaat Holland's Got Talent presenteren

24 mei 2018 14:57 | amusement | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Humberto Tan presenteert op 8 juni zijn allerlaatste RTL Late Night. Dat wordt een moeilijk afscheid, maar niet van RTL zelf. Zijn contract is namelijk verlengd.

Dit wordt duidelijk uit een persbericht over en Instagram-post van Humberto. "Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open", zo laat hij weten over zijn contractverlenging. "Dat bleek gewoon binnen RTL te zijn, nieuwe kansen waar ik enthousiast over ben."

Holland's got talent

De presentator verklapt dat hij voor zowel bestaande als nieuwe infotainment- en entertainmentprogramma's aan de slag gaat. Zo wordt hij de nieuwe presentator van Holland's got talent. En over de nieuwe formats verklapt Tan: "Ik ga mijn interesse in persoonlijke verhalen combineren met reizen." 

Alleskunner

Er is vanuit RTL nooit enige twijfel geweest over de talenten van Humberto, zo laat CEO Sven Sauvé weten. "Humberto is een multi-talent die oprecht geïnteresseerd is in mensen en boordevol energie en nieuwe ideeën zit. Zo’n alleskunner hoort gewoon bij RTL." 

Na zijn laatste RTL Late Night-uitzending, knijpt Humberto er even tussenuit voor een welverdiende vakantie, zo zegt hij op Instagram. Dan kan de tv-man er weer met frisse energie tegenaan.

Lees ook: Dit zijn de juryleden van de nieuwe RTL-talentenjacht The talent project

Meer over