Waar is de Mol?

Humberto Tan, Ronald Koeman en Ellie Lust met Johnny de Mol op reis

11 oktober 2018 10:07 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa

Oude liefde roest niet, zullen we maar zeggen. En zo geschiedde het dat Johnny de Mol bij SBS6 een oud format afstoft.

De presentator gaat bij zijn nieuwe broodheer een nieuwe reeks van Waar is de Mol? maken. Voor het reisprogramma heeft de pas getrouwde De Mol een aardig lijstje BN’ers bij elkaar weten te sprokkelen.

Bondscoach Ronald Koeman

Zo gaan onder anderen medepresentator Humberto Tan, illusionist Victor Mids, bondscoach Ronald Koeman, oud-politiewoordvoerder Ellie Lust en oud-voetballer Patrick en zijn zoon Shane Kluivert met De Mol op reis. Patrick en Shane Kluivert denkt u? Ja! Voor het eerst mogen de gasten ook een vriend of vriendin meenemen.

Als vrienden op reis

Volgens Victor Mids was zijn reis met Johnny een gedenkwaardige. "Ik moet eerlijk zeggen dat we elkaar nog niet kenden maar vanaf het allereerste moment hadden we een klik en voelde het bijna alsof we elkaar jaren kenden", zegt hij. Voor de illusionist voelde het dan ook alsof hij met een van zijn vrienden een roadtrip mocht maken.

Zeven seizoenen

Met Waar is de Mol? maakte Johnny in 2008 zijn presentatiedebuut. Na zijn overstap naar RTL kwam er na zeven seizoenen een einde aan het programma. In het verleden bezocht hij onder anderen Zuid-Afrika met Jennifer Hoffman, Las Vegas met Hans Klok, Texel met Frans Bauer en Borneo met Nicolette Kluijver.

Meer over