Maar weigerde

Humberto werd al eerder gevraagd door RTL

30 november 2020 18:24 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Toch wel groot nieuws vrijdag uit medialand: Humberto Tan krijgt weer een talkshow op RTL. In een interview zegt de presentator nu dat hij al eerder werd gepolst, maar er toen nog niet klaar voor was.

Wilfred Genee belde in radioshow Veronica Inside met de goedlachse presentator, die vertelde dat RTL-baas Peter van der Vorst al eerder contact met hem opnam. "Peter heeft mij al eerder gepolst en toen dacht ik van nou...moeten we dat doen, nee. Toen vond ik het zelf nog niet de tijd rijp daarvoor", aldus Tan.

RTL Late Night

Tan is uiteraard geen onbekende op de late avond van RTL. Eerder presenteerde Humberto Tan maar liefst 1.055 afleveringen van RTL Late Nightwaarna de stekker er werd uitgetrokken.

Zondag en zomer

Het is de bedoeling dat Tan de zondag voor zijn rekening gaat nemen en ook in de zomer actief is. "Het zijn Beau en Eva, die doen het doordeweeks en ik op hetzelfde tijdstip op zondag. In principe wordt het in plaats van vijf dagen, zes dagen een talkshow. En ik doe het dan de zesde dag, dus de zondag", zo zegt hij.

Meer over