Beau, Jinek en Humberto

Humberto Tan keert terug weer terug op de late avond

27 november 2020 17:32 | sterren | Door Dominique Hofman

© LEVIN DEN BOER
Humberto Tan keert terug op de late avond van RTL 4. Naast Beau en Jinek kondigt de zender nu Humberto aan: een talkshow met als presentator overduidelijk Humberto Tan

Eerder presenteerde Humberto Tan maar liefst 1.055 afleveringen van RTL Late NightHoewel dat avontuur voor hem uiteindelijk op een onprettige manier eindigde (Humberto maakt er geen geheim van dat het niet zijn eigen keuze was om te stoppen), keert hij nu dus terug als talkshowhost.

Volgens de berichtgeving is Humberto Tan in 2021 te zien op de zondagavond met Humberto, de weekendvariant van Jinek en Beau. Het wordt een late night avondtalkshow 'vol met actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur'. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan)

Doordeweeks in de sportzomer 

Ook werd bekend dat Tan in de sportzomer van 2021 de presentatie van het programma op werkdagen op zich gaat nemen. "Er is veel veranderd: de locatie, het tijdstip en voorlopig nog zonder publiek in de studio, maar ik ga er met mijn gasten een boeiend programma voor de kijker van maken", zegt de presentator. "Het leven staat ten slotte niet stil in het weekend; er valt genoeg te bespreken over nieuws, sport en entertainment. Ik kijk er naar uit!" 

Vanaf wanneer Humberto op televisie te zien is, is nog niet bekend.  

Meer over