Heel knap bedacht

Is dit dan dé hint dat Nathan de mol is?

27 februari 2020 10:38 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS

Nathan Rutjes is de mol. Althans, daarvan raakt molminnend Nederland steeds meer van overtuigd nu de ultieme hint in de richting van de beroemdste matdrager van Nederland lijkt ontrafelt. 

Waar Wie is de Mol?-kijkend Nederland voor aanvang van het huidige seizoen de deelname van voetballer Nathan Rutjes vooral als een leuke gimmick zag, lijkt het tij langzaam te keren. Met nog vijf spelers in het spel, wijzen steeds meer hints en aanwijzingen in de richting van de altijd goedlachse Rutjes. Zeker nu het fan-account De Thermolmeter iets heeft ontdekt waardoor het niet anders meer kan dan dat Nathan de mol is…

Enthousiaste kandidaat 

In zijn gedrag is eigenlijk niet zoveel op te merken; Nathan doet altijd enthousiast mee aan de opdrachten en is nooit te beroerd om zich vol in te zetten. Dat hij wel vaak bij een groepje zit dat geen geld binnenhaalt, is toeval. Dat hij de penningmeester is en daardoor steeds een cruciale rol in het spel bemachtigt, is ook toeval. Maar dat toeval lijkt inmiddels een stuk minder toevallig. Is Nathan dan de bedrieger van het stel?

Morse code 

Ja, zegt fan-account De TherMolmeter. De molloot achter dit account legde alle afleveringstitels, die vaak op een onjuiste manier uit twee woorden bestaan, eens bij elkaar en ontdekte dat daaruit iets te lezen valt. Geef je alle titels met spatie een streepje en alle titels zonder spatie een bolletje, dan krijg je in morse-code de letters ANJEATRH. Schud je die wat door elkaar dan staat er NATHA. R..JE.

Met nog een aantal opdrachten te gaan, zouden de ontbrekende letters NUTS er nog bij kunnen komen. 

Bekijk de hint hieronder: 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Misschien wel dé hint van het seizoen! Met dank aan @enigma.nl #widm #wieisdemol #widm2020 #widmhints #wieisdemol2020 #moltalk

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol: de therMOLmeter (@dethermolmeter) op

De volgende aflevering van Wie de de Mol? die je zaterdag om 20.30 uur op NPO 1. Meer Wie is de mol? Check dan de Wie is de mol-overzichtspagina.

Meer over