Op de reünie

Is Marnix van Boer Zoekt Vrouw toch aan de vrouw?

29 november 2018 10:59 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Is het Janneke? Of toch Bertine? Of is het heel iemand anders? Het lijkt er hoe dan ook sterk op dat boer Marnix na het debacle op de citytrip alsnog liefde heeft gevonden.

In een voorstukje van de reünie-aflevering van Boer zoekt vrouw komt Marnix -zoals verwacht- alleen aan omdat hij het tijdens de citytrip uitmaakte met Janneke. Maar volgens Yvon Jaspers is er nog een lege stoel die bedoeld is voor de date van Marnix! En de paardenboer geeft met glimmende ogen toe dat er inderdaad het een en ander is gebeurd na de opnamen van Boer zoekt vrouw.

Wim

De grote vraag is nu of hij alsnog 'vuurwerk, vlinders, of verliefdheid' voelt bij Janneke of dat hij een heel andere dame heeft gevonden. En dan is er natuurlijk nog het mysterie Wim, die alleen naar de reünie afreisde. Dat doet vermoeden dat hij en Marit uit elkaar zijn, al kan het natuurlijk ook zo zijn dat Marit gewoon op vakantie is.

 

Laatste Boer zoekt vrouw

Al die prangende vragen worden aanstaande zondag om 20.25 uur op NPO 1 beantwoord in de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw van dit seizoen.

Meer over