Wel erg bruin...

Doet Nienke Plas mee aan Expeditie Robinson?

1 Augustus 2018 10:21 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© YouTube Nienke Plas
YouTuber Nienke Plas heeft een contract getekend bij het management van JayJay Boske. Een interview daarover liep echter anders toen haar gevraagd werd naar Expeditie Robinson. De vermoedens bestaan dat de presentatrice net terug is van het eiland.

Gevraagd naar een eventuele deelname aan Expeditie Robinson ontkent Plas in alle toonaarden. "Ik zie het ook. Mensen draaien helemaal door. Ze zeggen continu: 'Ze is erg bruin', 'Volgens mij is ze afgevallen', dan denk ik echt: je kan te allen tijde afvallen. We hebben een hele goede zomer dus bruin worden doen we allemaal. Dus ja, speculeer maar lekker rond", zegt Plas met een grijns van oor tot oor tegen Shownieuws.

'Ik zeg meteen ja'

Plas, die eerder dit jaar te zien was als presentatrice van Zon, Zuipen, Ziekenhuis staat niet onwelwillend tegenover een deelname aan het survivalprogramma. "Ik vind het ook wel iets voor mij. De dag dat ik gevraagd word, zeg ik meteen ja, als het past in de planning. Ja, ik zou dat echt tof vinden."

Waarheid in het midden

Voorlopig blijft de waarheid dus nog even in het midden en kunnen we blijven speculeren over deelnemers aan Expeditie Robinson. Dit jaar doen er ook weer onbekende Nederlanders mee aan het programma, dat in 2017 werd genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.


Lees ook: Expeditie Robinson maakt op fandag laatste twee kandidaten bekend

Meer over