De dochter van

Jada Borsato mag niet meedoen aan The Voice

25 september 2018 12:06 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
Marco Borsato neemt kindsterren onder zijn hoede in The Voice Kids. Ook zijn eigen dochter Jada (15) is een waar zangtalent. Maar zij mag niet meedoen aan het programma.

Dat wil mams, Leontine Borsato, namelijk niet hebben. "Ik heb altijd gezegd dat ik niet wil dat Jada meedoet aan The voice omdat je het als kind van iemand in de jury nooit goed kunt doen", legt ze uit in een interview met Veronica magazine.

Verstandig grietje, die Jada

"Als niet wordt gedraaid, is het van: zie je, ze is te slecht", legt Leontine verder uit. "Wordt er wel gedraaid, dan is de gedachte: daar zit haar vader achter." Ook wil ze graag dat Jada zich gewoon op school focust. "Jada zingt ook heel goed, maar ze zegt: 'Ik ga daarnaast wel een studie doen waarop ik kan terugvallen.' Ze is een heel verstandig grietje."

Happy Feet

Jada heeft haar stappen in de showbizzwereld in ieder geval al wel gezet. Samen met papa Marco heeft ze namelijk al de hit Samen voor altijd gescoord. Verder heeft ze een stem ingesproken in de animatiefilm Happy Feet 2, speelde ze in 2012 in de film Sint & Diego: de magische bron én zong ze een liedje in voor de film Flits en het magische huis.

 

Meer over