En Hans Kraay wil ook wel komen...

Jan Boskamp vaste sidekick VI Oranje Blijft Thuis

Wilfred Genee staat er straks niet alleen voor in VI Oranje blijft thuisvoetbalkenner Jan Boskamp wordt één van zijn vaste sidekicks in het dagelijkse RTL 4-praatprogramma.

Eerder werd al duidelijk dat Wilfreds vaste tafelgenoten René van der Gijp en Johan Derksen een aantal dagen verstek laten gaan. Dat gemis wordt ondervangen met sidekicks als de goedlachse Jan Boskamp.

Kraay

Het is de bedoeling dat Johan en René drie dagen per week van de partij zijn, aangevuld door andere tafelgasten als Boskamp. Ook Hans Kraay, vaak te zien in Voetbal inside, wil aanschuiven. Tegen het AD vertelt hij binnenkort een kopje koffie met Wilfred Genee te gaan drinken om de details te bespreken.

Meer dan voetbal

Op de dagen dat Johan en René er niet zijn, is er ruimte voor andere gasten en sowieso andere onderwerpenVI Oranje blijft thuis zal over meer dan alleen voetbal gaan, zeker nu Nederland niet meedoet aan het WK voetbal in Rusland waar het programma voor in het leven is geroepen. Mogelijk komen op deze dagen ook andere sidekicks. 

VI Oranje blijft thuis is vanaf maandag 11 juni te zien rond 21.50 uur op RTL 4.

Meer over:

Reageren