Spoiler: Jan draagt een smoking

Jan, Chantal, Edsilia en Nikkie onthullen nieuwe Eurovisie-outfits

20 mei 2021 09:54 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Minstens zo belangrijk als de acts: wat dragen de presentatoren vanavond tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival? We hebben de outfits alvast op een rijtje gezet.

Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager schitterden al tijdens de eerste halve finale met spetterende designer jurken en een stijlvolle smoking. Dat doen ze straks nog eens dunnetjes over.

Kleurenregen

Op hun Instagramaccounts onthulden de vier hosts al in welke kleding ze vanavond voor de tweede maal 'Good evening Europe!' gaan roepen. Om te beginnen is er deze onnavolgbare Claes Iversen creatie voor Chantal Janzen met stijlvol goud accent. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Nikkie de Jager verschijnt in een jurk van Maison The Faux die een bijzondere betekenis voor haar heeft. In het ontwerp van de jurk zitten subtiel de kleuren van de transvlag verwerkt. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Edsilia Rombley knalt altijd al van het scherm, maar de energie spat er helemaal vanaf in deze frisgroene jurk van modehuis Elzinga Studios. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley)

Ankerpunt in de kleurenregen is Jan Smit die wederom gekozen heeft voor een puntgaaf pak, ontworpen door de modemensen van Oger. Wel nieuw is dat hij zijn stropdas heeft ingeruild voor een fier vlinderdasje.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Meer over