Jan Kooijman en Lieke van Lexmond in It Takes 2

22 februari 2016 09:03 | amusement | Door Televizier

De negen BN'ers die meedoen aan het nieuwe RTL-programma It Takes 2 zijn bekend. Onder anderen Jan Kooijman, Lieke van Lexmond en Jan Versteegh laten hun zangkunsten horen. 

De Telegraaf laat weten dat de andere zes bekende Nederlanders Marlijn Weerdenburg, Klaas van Eerden, cabaretier Carolien Borgers, Fatima Moreiro de Melo, YouTube-ster Rutger Vink en acteur Pim Wessels zijn. 

Zangcompetitie 

In It Takes 2 laten de deelnemers zich van een andere kant zien. Ze gaan namelijk zingen en of ze dat daadwerkelijk kunnen zal snel duidelijk worden. De zingende sterren worden gekoppeld aan coaches Waylon, Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis.

Blind audition 

De coaches kiezen tijdens een blind audition ieder drie deelnemers uit. Zij zullen samen wekelijks duetten zingen. Iedere aflevering valt er een deelnemer af en wanneer een coach geen BN'er meer over heeft is het einde verhaal voor diegene. 

Jury 

Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank beoordelen BN'ers op hun zangkwaliteiten. De presentatie is in handen van Gorden en Chantal Janzen. 

It Takes 2 begint op 12 maart om 20.00 uur op RTL 4. 

Lees ook:

Waylon, Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis coaches It Takes 2 

Roel, Angela en John in jury It Takes 2 

Meer over