Te duur voor MAX

Jan Slagter zegt dat Piet Paulusma te veel geld wil, Piet is verbaasd

25 april 2019 11:07 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS / Elvin
Het ontslag van Piet Paulusma bij SBS leek toch nog een happy end te krijgen toen Jan Slagter de Friese weerman een baan aanbood bij Omroep MAX. Maar donkere wolken hebben zich boven de samenwerking samengepakt.

Volgens Jan Slagter wil Piet Paulusma veel te veel geld hebben en omdat de eurobiljetten niet op de rug groeien van Jan heeft hij de onderhandelingen afgebroken. „Het geld dat wij hebben bij Omroep MAX en wat Paulusma vraagt, ligt te ver uit elkaar”, zo zegt Slagter in het AD. „Ik acht de kans klein dat we nu nog tot een overeenkomst komen. Heel spijtig, want ik had hem graag bij ons gezien.”

Niet het onderste uit de kan

Piet Paulusma laat op zijn beurt in het radioprogramma van Gerard Ekdom op Radio 10  weten dat hij stomverbaasd is over de uitspraken van Jan Slagter. Piet dacht dat de onderhandelingen nog in volle gang waren en bovendien eist hij naar eigen zeggen helemaal niet zoveel geld. Ik heb nooit ergens het onderste uit de kan gevraagd. Ik weet ook niet van dit hele verhaal af. Ik kwam gisteren van een verjaardag af en toen werd ik hiermee geconfronteerd, dus ik weet er helemaal niks van.”

Afspraak

Slagter reageert tegenover NU.nl op de ontstane commotie en zegt dat er nog geen definitief besluit is genomen. "Ik heb straks nog een gesprek met de zegsman van Piet. We hebben eerder dus al een afspraak gehad, waaruit bleek dat we ver uit elkaar liggen. Dat moet geen verrassing zijn voor Piet, maar ik snap wel dat hij verrast is dat het nu door de media lijkt dat er al een definitief besluit is genomen." 

Meer over