Een 'ja' van Jan!

Jan Smit enthousiast over beoogd opvolger Voice of Holland

15 juni 2021 08:56 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De zoektocht naar de opvolger van Jan Smit bij The voice of Holland is nog in volle gang, maar zelf maakt Jan absoluut geen geheim over zijn voorkeuren. 

Sinds Jan Smit bekend maakte dat hij na één seizoen op de rode draaistoel zijn plaatsje afstaat bij The voice of Holland wordt er druk gespeculeerd over wie hem moet vervangen.

Marco Borsato

Naast namen als Snelle, Maan en Glennis Grace gaan ook geruchten dat dit een uitgelezen kans is voor Marco Borsato om terug te keren in het programma. Hij was de meest succesvolle coach tot nu toe, voordat hij door een burnout getroffen werd en een stapje terug moest doen. 

William Rutten

Sterfotograaf William Rutten volgt de discussie op de voet en deelde op Instagram een kandidaat waar niemand het tot zijn verbazing nog over had: Marcel van Veenendaal, lead zanger van Di-rect en een bevlogen, enthousiast muzikant. Van Veenendaal heeft al ervaring met televisie en talentenjachten, zo begeleidde hij al eens BN'ers in It takes 2

'Ja!'

Williams instapost leverde veel reacties op, maar verrassend genoeg ook van Jan Smit zelf die het voorstel beaamde met een kort en krachtig 'ja!'. Ook Voice senior presentatrice Lieke van Lexmond is het met die keuze eens en oud-coach Angela Groothuizen sluit zich er bij aan. Van Veenendaal is wat haar betreft de beste zanger van Nederland én een hele toffe gast.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

Meer over