Heel Janny bakt

Janny van der Heijden gaat nu zelf bakken in nieuw programma

6 januari 2022 14:55 | amusement | Door Merlin Everts

© MAX

Janny van der Heijden gaat in haar nieuwe onlineprogramma Janny’s Frieskist gerechten koken met enkel producten uit Friesland. Janny’s Frieskist sluit aan bij het programma Denkend aan Holland, de Elfstedentocht.

In het programma gaat Janny langs verschillende Frieze boeren. Zij verbouwen allerlei verschillende producten, waar de culinair journaliste vervolgens mee gaat koken. Maar voor wat hoort wat, moet Janny gedacht hebben, want voor zij met het voedsel aan gang gaat, helpt ze eerst met klusjes in het bedrijf. 

Online

Janny’s Frieskist sluit aan op Denkend aan Holland, de Elfstedentocht, maar heeft geen plekje op de lineaire televisie weten te bemachtigen. Het programma is dan ook alleen te zien op NPO Start, YouTube en online bij Omroep Max

Janny van der Heijden

In de eerste aflevering gaat Janny op bezoek bij Welmoed, een 24-jarige boerin die tienduizenden volgers heeft op Instagram. Deze aflevering staat inmiddels online. In totaal verschijnen er vier afleveringen en elke zondag verschijnt er een nieuwe uitzending.


Meer over