Dode puppy

Jenelle Evans van Teen Mom is zoon kwijt

14 mei 2019 11:07 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Jenelle Evans van het MTV-programma Teen mom 2 is de voogdij over haar 4-jarige zoon Kaiser kwijtgeraakt. Dat heeft ze te danken aan haar echtgenoot David.

David schoot recentelijk de puppy van het gezin dood omdat die, volgens hem, een bijtende beweging naar zijn dochter maakte. De vader van Kaiser belde daarop de politie en zo kwam de zaak aan het rollen. De kinderbescherming besloot daarop Kaiser uit huis te plaatsen.

Jace

Hij woont nu bij zijn oma aan vaders kant. Ook Jennelles negenjarige zoon Jace is uit huis geplaatst. Hij woont weer bij haar moeder Barbara, die toch al de voogdij had omdat Jennelle in het verleden nogal eens worstelde met drugs, criminaliteit en foute mannen.

David Eason

Ook David Eason is behoorlijk fout. Hij mocht van MTV al een tijdje niet meer in beeld omdat hij in het verleden homofobe opmerkingen maakte en volgens Barbara mishandelt hij Jenelle. Jenelle zelf werd vorige maand ontslagen door MTV. Dat betekent dat ze haar jaarsalaris van 300.000 dollar voor Teen mom kwijt is en waarschijnlijk voor het eerst in haar leven een baan moet zoeken.

Dit is doodgeschoten pup Nugget in betere tijden.

 
 
 
View this post on Instagram

These dog days got us hanging out the window cooling off! Everyone meet Nugget the Frenchie!

A post shared by David Eason (@easondavid88) on

Meer over