Baby in het buitenland

Jennifer Hoffman presenteert spin-off Grenzeloos Verliefd

26 november 2018 10:50 | amusement | Door Televizier

© ANP
Arie Boomsma stopt met de presentatie van Grenzeloos Verliefd en Jennifer Hoffman neemt het stokje over. Ze gaat de spin-off presenteren: Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland.

In het nieuwe Grenzeloos Verliefd worden niet meer alleen stellen gevolgd die voor de liefde naar het buitenland zijn verhuisd, maar is er - na elf seizoenen - een extra dimensie. We gaan dit keer namelijk Nederlandse vrouwen zien die in een ander land wonen én zwanger zijn. Dat is namelijk nogal wat, als je voor je buitenlandse liefde in een land woont met een cultuur die heel anders is dan je bent gewend.

Dappere keuzes

Er komen vier afleveringen over de baby's in het buitenland. Jennifer Hoffman, nu presentator van Genaaid, geeft aan dat ze het fijn vindt dat het programma echt over de aanstaande moeders gaat. "Het gaat niet om de presentator. Het gaat om gewone mensen die dappere keuzes maken omwille van de liefde.En ik verheug me om die te mogen ontmoeten en voor even te volgen. Zeker nu het niet alleen maar om hen gaat, maar nu ze dezelfde keuze ook nog maken voor hun kind.”"

Luiertekort

De vrouwen worden gedurende een jaar gevolgd, vlak voor de bevalling en in het eerste levensjaar van het kind. Zo zijn we getuige van ongewone worstelingen en dilemma's, zoals scholen die op uren rijden van het huis liggen, ziekenhuizen die niet in orde zijn en een schaarste aan luiers en babyvoeding.

Meer over