Geen tijd

Arie Boomsma stopt met Grenzeloos Verliefd

23 november 2018 09:08 | sterren | Door Televizier

© SBS/Elvin
De hele wereld over reizen om te zien hoe het stellen in het buitenland vergaat... Het zou je baan maar zijn. Toch heeft Arie Boomsma besloten te stoppen als presentator van Grenzeloos Verliefd.

Hij vertelt aan Shownieuws dat hij er simpelweg geen tijd meer voor heeft. "Jammer, maar ik moest daar heel veel voor reizen. En dat lukt gewoon niet meer."

Sportschool

Arie is dan ook een drukbezet man. Zo opende hij donderdag een nieuwe sportschool in Amsterdam en maakt hij binnenkort een comeback bij de EO. Daar moest hij negen jaar geleden nog vertrekken vanwege de ophef rondom de cover van het blad L'Homo. 

Spannende onderwerpen

Wat Arie precies voor ons in petto heeft, houdt hij nog even geheim. Wel weten we dat het een docuserie is en dat hij het 'leuk en spannend' vindt om weer voor de EO aan de slag te gaan. "De onderwerpen waar ik mee bezig ben daar, dat zijn spannende onderwerpen. Daar was destijds, toen ik daar zat, geen ruimte voor. Ik vind het zo mooi om te zien dat de EO daarin ook ontwikkeld is en dat we nu weer gaan samenwerken, terwijl het beeld een beetje was dat we ruzie hadden. Dat was niet zo."

Meer over