'Geen klasse'

Jeroen van der Boom haalt uit naar Veronica Inside

10 mei 2020 09:32 | amusement | Door Jef Willemsen

© Talpa
De mannen van Veronica inside hadden geen goed woord over voor Hoge bomen. Jeroen van der Boom reageert voor het eerst openlijk op die kritiek.

De afgelopen weken interviewde Jeroen in Hoge bomen BN'ers als Martien MeilandJohn van den HeuvelLouis van GaalSylvie Meis en Rachel Hazes. Het muzikale zaterdagavondprogramma scoorde topcijfers, maar kon ook op kritiek rekenen.

Sylvie Meis

Vooral de uitzending met Sylvie zorgde voor ophef en was een dankbaar onderwerp van spot in Veronica inside waar de presentatrice door de mangel werd gehaald. Meis zou eng en nep zijn en Hoge bomen was volgens de heren een "k*tprogramma".

Verantwoordelijkheid

Jeroen laat aan Privé TV weten wat hij van alle kritiek vindt. Ook online was er veel negatief commentaar op Sylvie, wat volgens Van der Boom een ieders goed recht is. Toch wijst hij mensen op hun verantwoordelijkheid: "Ik vind wel dat mensen daar voorzichtig mee moeten zijn. Zoals bij een VI ook. Daar wordt ze er persoonlijk op aangepakt en dat raakt mij wel."

Nest bevuilen

Sowieso is Jeroen niet heel blij met de kritiek die VI heeft, het lijkt een beetje op nest bevuilen: "Als ze dan ook nog bij het succes van SBS, bij de eigen club waar we zitten, zelfs nog even het woord ‘kutprogramma’ noemen, dan moet ik daar wel even over nadenken. Maar het raakt me niet. Ik vind het meer gewoon geen klasse hebben, laat ik het zo zeggen."

Meer over