Hoge Bomen

Jeroen van der Boom strikt topgasten voor nieuwe talkshow

7 april 2020 13:56 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Jeroen van der Boom had een wensenlijst met gasten opgesteld voor zijn nieuwe SBS-talkshow Hoge bomen en alle gasten die hij wilde, komen ook nog. 

De komende weken zitten Louis van Gaal, Sylvie Meis, John van den Heuvel, Martien Meiland en Rachel Hazes aan tafel bij de presentator/zanger. Tegen Nu.nl zegt Jeroen dat hij dat helemaal zelf gefixt heeft: "Er werden direct allerlei redenen geroepen waarom ze niet zouden meedoen. 'Sylvie wil niks meer doen voor de bruiloft, John zit met zijn beveiliging en Rachel vreest vragen over haar kinderen.' Toen ben ik zelf gaan bellen, en ze zitten er allemaal."

Sylvie veranderde bij Jeroen

Jeroen van der Boom praat met zijn gasten over hun leven en er zitten ook vrienden en familie bij het interview. Volgens de presentator is dat zeer nuttig bij de interviews: "Sylvie wil niets kwijt over haar privé-leven, maar omdat ik open ben en omdat haar broer erbij zit, verandert ze.

Dan durf ik wel te vragen naar iets waar ze liever niets over zegt. Hetzelfde geldt voor Rachel: iedereen wil weten wat er nou aan de hand is met André en Roxeanne, dus ik stel die vraag. En dat is soms best ongemakkelijk ja. Maar het is wel echt. En dat vind ik het allerbelangrijkste." In de eerste aflevering van Hoge bomen is Rachel Hazes te gast. 

Hoge Bomen is vanaf zaterdag 11 april iedere week om 21.30 uur te zien bij SBS6

Meer over