De bromsnor is terug

Joelend publiek voor Johan Derksen in Vandaag Inside

6 maart 2023 21:54 | amusement | Door Susanne Jansen

© POWNED

Fans konden vanavond weer rustig naar Vandaag Inside kijken, het trio van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen is weer compleet. Afgelopen week was Johan twee dagen afwezig door de griep.

Onder luid gejuich in de studio werd Johan Derksen weer welkom geheten. “Wilfred, de mensen laten zich weer zo opjagen door jou. Ze zouden eens moeten weten wat voor tering hekel ik hieraan heb,” aldus Johan. Toch had het ontvangst nog wel iets enthousiaster gemogen, met een aantal gillende dames bijvoorbeeld.

Griep

Johan had de griep goed te pakken en lag eind vorige week doodziek in bed. Hij heeft vrij weinig meegekregen van de uitzendingen van Vandaag Inside en liet het allemaal maar een beetje gebeuren.

Minister-president Mark Rutte

Maar Johan is vanavond weer terug als vanouds en heeft genoeg te vertellen. De mannen van Vandaag Inside hebben het al weken over het uitnodigen van minister-president Mark Rutte in de uitzending, en ook vanavond was dit onderwerp van gesprek. Johan stak zijn mening niet onder stoelen of banken. "Mark Rutte gaat voor een recordpoging en een plek in het Guiness World Records boek als langstzittende minister-president. Hij moet eens verantwoordelijkheid nemen voor alles wat hij doet."

Ook de namen van Sigrid Kaag, Hugo de Jonge en Caroline van der Plas vallen om uit te nodigen bij Vandaag Inside. Wie er uiteindelijk aanschuiven blijft nog maar afwachten.

Meer over