Eventuele doorstart zonder Derksen

Johan Derksen sluit terugkeer Vandaag Inside resoluut uit

3 mei 2022 23:49 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Even leek er hoop op een doorstart van Vandaag inside, maar Johan Derksen maakt korte metten met de geruchten. Het gewezen kijkcijferkanon van Talpa laat weten geen oren te hebben naar een eventuele comeback.

De online redactie van het Algemeen Dagblad kon dinsdag in de namiddag melden dat er achter de schermen bij Talpa "druk gewerkt" werd aan een terugkeer van de meningenshow. 

Johan reageert

Volgens het AD zouden niet alleen Wilfred Genee en René van der Gijp weer door willen, ook Johan Derksen zou te porren zijn voor een rentree. In een verklaring aan het ANP verwijst de 73-jarige mediapersoonlijkheid deze claims naar het land der fabeltjes: "Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij. Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij."

Online variant

Bij RTL Boulevard werd geopperd dat de Wilfred, René en Johan mogelijk wel te paaien zouden zijn voor een online variant van hun praatprogramma. Rob Goossens meende dat er voldoende adverteerders zijn die een dergelijke digitale doorstart maar wat graag zouden sponsoren.

Meer over